Sommertræf 2017

Sommertræf den 9. – 13. august 2017 – Hotel Rudkøbing skudehavn

Vi har nu fornøjelsen at kunne indbyde til årets højdepunkt, vores store sommertræf som vi har valgt at arrangere
i samarbejde med Hotel Skudehavnen i Rudkøbing på Langeland.

Dette er kun lykkedes pga. hotellets store ønske om at det SKAL kunne lade sig gøre, da hotellet kun råder over 24 værelser, men med stor kontakt til udlejning af havnens flotte og særdeles velbeliggende lejligheder, har vi rådighed over ca. 20 af disse lejligheder som hver har 2 værelser med fjernsyn og dejlig fælles stue, køkken og toilet. – Vi håber at denne løsning er en god og rar måde at afholde arrangementet på, da det bliver mere fælles anlagt, end før arrangeret.

Vi har valgt Langeland, fordi vi gerne vil vise Langeland som ikke værende udkant, men et sted hvor tingene sker. Vi er under 200 km fra København, Århus, Esbjerg og den tyske grænse, så vi må sige at Langeland ligger perfekt centralt. EKSTRA DAGE MED AKTIVITETER OG OPLEVELSER! Når træffet kommer til Fyn plejer vi at lægge lidt ekstra dage på arrangementet, dette vil også ske denne gang. Dette giver en god mulighed for at vise hvad Langeland kan, og at ting sagtens kan lade sig gøre på Langeland. Vi kommer vidt omkring.

Glæd jer!
Det er tanken at der bliver mulighed for at tilmelde sig fra Onsdag/torsdag/fredag efter lyst/valgmulighederne er mangfoldige.
Disse arrangementer er egen betaling, vi har naturligvis forhandlet os frem til gode priser med hotellet! Træffet er jo som sagt officielt åben fra fredag til søndag, og for dem der deltager med de ekstra dage, giver jer muligheden
for at se og opleve mere af Langeland. Folk som kommer langvejs fra, kan rejse hjem med en god oplevelse.

Har du spørgsmål vedr. træffet eller tilmelding, kan du kontakte:
Folmer Larsen 40341189 flarsen@mercedesklub.dk | Lars Grill Nielsen 61337045 larsgrill@mercedesklub.dk