VIGTIGT INFORMATION TIL MEDLEMMER

Som flere medlemmer har informeret os i bestyrelsen om, så fungerer EPC systemet hos Mercedes Benz ikke p.t. Det har faktisk været lukket siden 14-12-2018 UDEN at vi er blevet informeret, så tak til de vågne medlemmer der har givet lyd til os.
Vi har efter disse henvendelser taget kontakt til Mercedes Classic, og fået følgende meddelelse, som herunder er skrevet i en forkortet udgave, da vi ikke behøver at bruge papir på alle deres juridiske undtagelser.
Vi beklager naturligvis, da det er en vigtig del af vores ellers velfungerende klub, og vi skal sørge for at informere, så snart der er nyt vedrørende sagen.

Til Mercedes Benz Klub Danmark,
De fleste af jer er bekendt med Electronic Parts Catalog (EPC), som er tilgængelig for medlemmer af de officielt anerkendte Mercedes-Benz mærke klubber gennem vores Club Lounge.
Daimler AG har besluttet at erstatte EPC, for at sikre et velfungerende og teknisk opdateret gennem den helt nye SAI portal. Efter en vellykket test og lancering af denne portal i løbet af året kan adgang til systemet EPC ikke længere opretholdes, og det elektroniske katalog bliver lukket den 14.12.2018.
For at give dig adgang til den nye SAI portal i fremtiden, er vi i tæt kontakt med de ansvarlige afdelinger. Da det nye system er underlagt de seneste lovbestemmelser med henblik på databeskyttelse og sikkerhedskrav, derfor er det ikke muligt at anvende SAI-portalen, som den tidligere EPC portal, via Club Lounge uden personlig SAI portalregistrering og bruger login.
Derfor arbejder vi hårdt på at implementere en personlig SAI portal registrering til klubmedlemmer gennem vores Club Lounge. Målet er at gå online i slutningen af januar 2019. Alle klubmedlemmer, som ønsker at bruge SAI-portalen i fremtiden, kan bruge det førnævnte registreringsværktøj som bruger. Aktiveringen af den personlige SAI portal vil finde sted fra begyndelsen af februar.
Dette betyder desværre, at du som MBKD medlem ikke har adgang til den nye SAI Portal og ISP Parts Information fra datoen for EPC-afbrydelsen, indtil du kan fuldføre SAI Portal-registrering i starten af februar 2019. Mere info vil komme på vores hjemmeside samt Facebook og mail.
Uanset dette kan du altid kontakte Mercedes-Benz filialer og forhandlere efter eget valg for reservedele.

Din Mercedes-Benz Classic Club Management

Med venlig hilsen
Steen Elkjær – Formand
Mobil +45 2818 9810 – mail : steenelkjaer@mercedesklub.dk

Foto:(1987)
Mercedes-Benz coupés C114, C123, C124.