Bilmesse & Brugtmarked Fredericia 21-22 marts 2020

Til alle medlemmer af MBKD

Vi kan nu informere om, at klubben har fået udstillingsstand på næsten 50 m2 (NR: 743/747) i Hal D (klubhallen) på messen den 21 – 22 marts 2020, hvor det vil glæde os at se Jer medlemmer til en kop kaffe, og en god Mercedes snak.

Temaet for vores udstilling vil være model W107 (SL-serien) som netop i år fejrer 50 års jubilæum, og så vil nogle hævde at dette ikke er korrekt, da den startede serieproduktion i 1971, MEN første testserie løb altså af båndet i sommeren 1970, og vi fejrer også at det er den model som har 2 længste produktionstid hos Mercedes Benz, nemlig hele 18 år, kun overgået af G-serien.

Vi har været så heldige at få stillet Franz Beckenbauer`s (Også kendt som Der Kaiser, og tidligere tysk fodboldlandsholdstræner) Mercedes Benz W107 til rådighed. Den er i dag ejet af vores medlem Erik Christensen, og vi vil med denne bil både fortælle både modellens og især denne bils historie på standen.

Der vil naturligvis også være mulighed for at købe merchandise i form af kaffekrus, plaketter, nakkestøtte overtræk, termokrus, kasketter, mm. til gode priser.

Sidst, men ikke mindst, så har vi efter færdig indretning af bibliotek/klublokale i Sorø, fået en hel del instruktionsbøger, brochure, mm. i overskud, en del af dette vil også blive sat til salg på standen til meget gode priser, så mangler du en f.eks. en ”fabriksny” original instruktionsbog til f.eks. en W123 eller anden model, så kunne du være heldig at finde den her.
I vil kunne møde mig (Formanden) begge dage på standen, og resten af bestyrelsen vil være på standen mindst en af dagene, så vi kan få en god snak om klubben og hvad der rør sig inden for vores område.

Stjerne Hilsen og på gensyn

Steen Elkjær – Formand
Mobil +45 2818 9810