Bilmesse & Brugtmarked er AFLYST!  

Det sidste stykke tid har det været det helt store spørgsmål, om vi kan afholde Bilmesse & Brugtmarked den 17. – 18. oktober og ikke mindst under hvilke forhold, både fra publikum, udstillere og i særdeleshed fra os der står bag. Det tager selvfølgelig udgangspunkt i Coronavirusen, som vi og resten af verden netop plages af, og som myndighederne tager deres forholdsregler for at undgå smittespredningen mest muligt. Derfor ser vi hele tiden at retningslinjerne ændres og der indføres nye/skærpede tiltag.

Det er heller ikke nogen hemmelighed at en del af både vore udstillere og besøgendes gennemsnitsalder, den ligger højt og med folk i risikogruppen, med firmaer/arbejde hvor smitte kan være en stor fare, ikke kun på helbred, men lige så meget på virksomhed/ arbejde. Med tanke på det og den store usikkerhed for hvordan situationen ser ud i ugen op til, har vi besluttet, at udvise rettidig omhu og aflyser dermed efterårets Bilmesse & Brugtmarked der ellers skulle have været afholdt i weekenden den 17.-18. oktober og have markeret vores 25 års jubilæum i Fredericia Messecenter.

Det var ikke lige den situation vi havde forventet at stå i, for blot et år siden, da vi begyndte at tænke på forberedelserne til vores jubilæum, ja vi havde slet ikke i vores vildeste fantasi kunne tænke os til dette scenarie og vi føler ikke at vi vil kunne levere det som Bilmesse & Brugtmarked er kendt for, nemlig at det er stedet hvor køber og sælger mødes, hvis vi knap må kigge hinanden i øjnene, eller give håndslag efter en god handel.

Vi ønsker alle en rigtig god vinter og ser frem til at vi igen kan mødes når hele situationen forhåbentligt er mere under kontrol, og vi har nogle klare retningslinjer der ikke skifter fra uge til uge, og ikke mindst som man kan forholde sig til.

På gensyn igen til næste år!