Klubaften Sorø 05.11.2020

Efter indvielsen af vore nye klublokaler i forbindelse med generalforsamlingen, var det tid til første klubaften i vores nye domicil. Der var tilmeldt 6 medlemmer, det kunne godt have været flere, men alt har jo en start.

Vi ankom kl. 18:00 og hyggesnakkede lidt i lokalerne, inden vi (bestilles forud ved tilmelding) alle satte os i kantinen og fik 3 x smørrebrød og en fortsat hyggesnak. Efter maden gik vi igen ned i vore dejlige klublokaler og snakken gik lystigt indtil sidst på aftenen.

SÅ er du til lidt Mercedes-Benz sladder, så tilmeld dig hos John Larsen, så ses vi forhåbentlig ved næste arrangement den 10-12-2020 kl. 18:00 i Energiens Hus i Sorø.

Tilmelding: jlarsen@mercedesklub.dk

Med venlig hilsen
Steen Elkjær – Formand
Mercedes-Benz Klub Danmark
Mobil +45 2818 9810