EPC (Xentry) udfordringer

Kære medlemmer
 
Vi har modtaget flere henvendelser fra medlemmer som ikke kan få adgang til Xentry systemet hos Mercedes-Benz, og det tager vi naturligvis meget seriøst.

Desværre så har mange (inkl. Formanden) fået en mail om fornyelse af password for adgang, hvilket så efterfølgende ikke fungerer, og det er dybt utilfredsstillende, men desværre viser det sig at det i øjeblikket er en generel udfordring hos Daimler-Benz, altså også for forhandlere mm.

Dette er en ringe trøst, men vi arbejder hårdt på en løsning sammen med MBCC, og håber på en snarlig løsning, omend det ikke går for stærkt hos den i øjeblikket, da Tyskland er væsentlig hårdere ramt af Covid-19, og de derfor arbejder på helt andre præmisser end de er vant til.
 
Med venlig hilsen
Steen Elkjær – Formand
 
Mercedes-Benz Klub Danmark
Mobil +45 28 18 98 10