NY REPRÆSENTANT FOR W124 SEKTIONEN I MBKD

Hej MBKD medlemmer.

Mit navn er Mick Gidion Olsen. Min passion for Mercedes-Benz startede nok helt tilbage som barn i 80erne, hvor min far fik sin første Mercedes. En W116 280SE i grøn metallic med grøn kabine.

Han holdt også Bilrevy magasinet som jeg altid nærstuderede hvert år når det udkom. Jeg vil skyde på jeg har været omkring 10 år gammel. Jeg husker også deltagelser i Mercedes-Benz klubbens træf sammen med mine forældre. Der var en ganske særlig ånd ved mærket og passionen.

Senere nød jeg så godt af at de erhvervede sig en W124 hver, en 260E og 300E sportline. To så ens biler og alligevel vidt forskellige køreoplevelser. Som ung18årig kunne jeg nu få lov og låne dem. Jeg startede, selv ud med min første Mercedes der blev en W123 230CE som jeg synes var i en ret høj klasse og køre i som kun 20 årig under uddannelse i 90erne. Her blev jeg udfordret af dens reparationer der til sidst blev til et salg da jeg dengang ikke selv kunne ret meget mekanisk arbejde selv.

Efter en periode i en anden billig bil. Kom jeg tilfældigt forbi en forhandler som havde en W124, samme farve som den 300E sportline min far havde haft. Og ikke nok med det var det en BRABUS bygget version af en 300E-24. Den måtte jeg bare eje og fik også bilen købt. Den startede så mit dybdegående selvstudie helt ned på nørd niveau, da dette ikke bare blev et transportmiddel men min hobby bil. Desværre fordi mange af de steder jeg forsøgte mig hjulpet af div. værksteder, hurtigt fandt ud af at de ikke rigtig delte min Passion eller viden om bilen.

Så jeg væbnede mig med EPC samt Mercedes WIS program og så gik jeg ellers på jagt og nærmest med, autistisk hukommelse lærte alle opgaver om bilen der skulle udføres. Og det er det som idag har givet mig min store viden, særligt om 124 serien. Også på et W124 forum hvor andre lidelsesfæller skulle hjælpes med deres udfordringer, fik jeg hurtigt lært hvor og hvordan jeg kunne finde netop de oplysninger som kunne hjælpe dem, med selv at blive klogere på deres kæreste eje.

Med min uddannelse som elektronik mekaniker dannede det en særlig indsigt i bilens ellers ikke så kendte kredsløb med eks. canbus af første færd fra bosch en viden jeg hurtigt fandt ud af jeg var ret sjælden i og vide så detaljeret omkring. Det blev derfor hurtigt sjovt at kunne hjælpe andre med deres biler via forums ikke bare i Danmark, men også engelske amerikanske osv. Det tog pludselig om sig.

Jeg arbejder til dagligt i DSB hvor jeg vedligeholder alle dele af S-toget både mekanisk som aksel skift til elektriske fejl ud fra læsning og fejlfinding via computer systemerne der styre togets mange funktioner.

Jeg ejer stadigvæk idag min første W124 3.6-24 BRABUS købt i 2006. Og har for nyligt købt endnu en special V124 260E Lang 6 dørs Limousine.
Jeg ser frem til og være en del af MBKD fællesskabet og klubben.

På gensyn. Mick Gidion Olsen – W124 SEKTIONEN