Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FORÅRSTUR PÅ VESTSJÆLLAND

maj 4 Start kl. 9:00

Lørdag 4. maj starter turen Kl. 9.00 på Restaurant Sommerlyst, Korsør Lystskov 20, 4220 Korsør, hvor vi får lidt morgenmad at starte på.

Kl. 10.15 kører vi samlet til glasværkstedet, St. Galla ved Hejninge.
Her har indehaverne Braka og Sole Lugonja skabt sig et helt fantastisk og unikt glasværksted med tilhørende galleri. Her vil Braka vise os rundt og fortælle os om glasværkstedet og om dets spændende tilblivelse.
Her er noget virkelig flot og spændende at se på, og måske bliver nogle endda fristet til at handle et stykke glaskunst.

Efter ca. 1,5 times ophold på Galleriet, kører vi videre til Parnashuset, som ligger i et naturskønt område, tæt ved Sorø sø. Her vil der blive serveret en herlig frokost, ude eller inde, afhængigt af vejret.
Efter frokost, går vi den korte vej ned til bådebroen, hvor vi vil blive samlet op af turbåden ”Lille Klaus”. Den vil sejle os en tur rundt på søen, hvor vi kommer forbi Sorø by.
Der vil vi kunne nyde udsigten til det gamle Akademi med de smukke bygninger, der ligger lige op ad den Sorø klosterkirke. Under sejlturen vil der blive mulighed for at nyde en kop kaffe og kage.

Efter ca. en times sejlads vender vi tilbage til Parnas. Her slutter arrangementet, og her vil vi sige farvel og tak for denne gang.
Da turbåden har plads til max. 60 personer, kan vi blive nødt til at anvende, ”først til mølle” princippet.

PRIS FOR HELE ARRANGEMENTET 390.- KR. / PR. PERSON.

TILMELDING til Flemming: flrasmussen@live.dk tlf. 20 44 70 81 eller Lejf : lejf@letech.dk tlf. 20 87 04 92.
Indbetaling på konto: Sydbank. 6820 – 0001367353.

Tilmelding inden 1. april.

Vi glæder os til at se jer.
Flemming Rasmussen & Lejf Rasmussen

LÆS MERE HER: FORÅRSTUR PÅ VESTSJÆLLAND_2019

Detaljer

Dato:
maj 4
Tidspunkt:
9:00