FORMANDEN HAR ORDET

Formanden har ordet
Kilde: Sølvstjernen #120 2020

Kære medlem

Det har været det værste år i vores klubs over 30 årige historie, aldrig i nyere tid, har det danske samfund været slået sådan til hjørne som nu.
Covid19 spøger stadig, og det påvirker stadig mange funktioner både i vores klub, men også hos Daimler- Benz AG.

I sidste nummer af Sølvstjernen var vores arrangementkalender under afvikling, hvis man kan sige det sådan, dog troede vi i bestyrelsen fuldt og fast på, at vores årstræf ville blive
gennemført, men manglende udmeldinger fra Christiansborg samt de økonomiske forpligtigelser, som klubben kunne få præsenteret ved en senere aflysning, gjorde at vi valgte at trække i nødbremsen, hellere sikker, end at løbe en økonomisk uansvarlig risiko.

Dette skete også med Pagode sektionens Skandinavien Træf, som skulle foregå på Skjoldenæsholm.

Heldigvis er vi med små skridt og en lidt anden hverdag på vej tilbage i normal drift, Daimler-Benz AG halter stadig lidt bagefter med åbning af EPC og andre funktioner, da alle medarbejdere har været hjemsendt, derfor håber vi på deres vegne at I udviser lidt tålmodighed, og her er det vigtigt
at I enten læser nyheder på hjemmesiden eller facebook, da vi hele tiden opdaterer, når der er nyt.

Til gengæld har vi både haft bestyrelsesmøde og bladredaktionen har også haft møde, naturligvis under de foranstaltninger der nu engang kræves, så her er vi på normal drift.

Netop pga de mange udfordringer, så har det ikke været muligt at fremvise klubbens nye fine bibliotek og klublokale, men mere om det inde i bladet.

Når alt dette er sagt, så har vi været heldige at kunne skubbe nogle arrangementer til en ny dato, og der er også arbejdet på at lave en hektisk arrangementskalender for efteråret, så vi kan indhente noget af det forsømte.

Mange af vores medlemmer lider formodentlig lidt af ensomhed, da mange ugetræf i Danmark også er lukket ned, men de er heldigvis også ved at åbne op igen, så hold øje med kalenderen på vores hjemmeside.

Medlemsbilen, som også er en vigtig del af Sølvstjernen, bliver næste gang Ponton modellerne, så kom nu for en gangs skyld ud af hullerne med Jeres historie, helt ærligt så bruger jeg rimelig meget tid på at jagte en skribent til disse artikler hver gang, hvilket ikke kan være rigtigt, så hjælp nu selv lidt til med denne opgave, så vi kan få dette til at spille.

Udgivelsen af Sølvstjernen 119 gav lidt udfordringer. I bestyrelsen evige jagt på at levere omkostningsbevidste ydelser til medlemmerne, så prøvede vi en ny distributør, hvilket ikke faldt så heldigt ud, så på trods af en mulig besparelse, så er vi vendt tilbage til PostNord med dette nummer, og vi er blevet en del klogere.

Sidst men ikke mindst, så er det snart tid for den årlige generalforsamling, og det ville glæde bestyrelsen, hvis så mange medlemmer som muligt deltog her, det er jo måden at få indflydelse på klubbens og i særdeles bestyrelsens arbejde. Indkaldelse her i bladet, og den vil naturligvis også blive udsendt på mail og annonceret på hjemmesiden.

Hov fik jeg nævnt at det er både til Jeres og klubbens fordel, når Jeres mailadresse er opdateret !.

Vi i bestyrelsen håber at I alle på trods af udfordringerne med COVID-19, har haft en dejlig sommer, og fået luftet bilerne sammen med familien, nu hvor museer m.m. har 1/2 pris på entré, det skal nydes i fulde drag. Vi håber også at I vil støtte op om de arrangementer vi kan nå, inden vores biler skal i hi for vinteren, og vi satser også på at lave nogle klubaftener i Sorø i løbet af vinteren, og for Jer i resten af landet, kom i gang, bestyrelsen støtter klart op om arrangementer i resten af landet, bare kom an.

HUSK: Ingen klub uden aktive medlemmer.

Stjerne hilsen

Steen Elkjær – Formand