FORMANDEN HAR ORDET

Formanden har ordet
Kilde: Sølvstjernen #123 2021

Kære medlem,

Endelig, og alligevel…. det må være overskriften i dette nummer af Sølvstjernen i 2021. Som om det aldrig får en ende, så er der alligevel lys for enden af tunnellen nu. En stor del af den danske befolkning er vacineret, og vi har lavt smittetal, hvilket nu åbner op for bare nogenlunde normale tilstande, og så håber vi at vinterkulden snart slipper sit tag i lille Dannevang.

Årstræf i 2021 på Rømø er desværre også blevet aflyst, og det er virkelig med et stort ØV, at vi fra bestyrelsen måtte hive i “stop-knappen”, men vi kunne simpelthen ikke acceptere de betingelser som hotellet fremlagde for os, såfremt regeringen igen strammede grebet. Det er jo medlemmernes penge vi forvalter. Heldigvis ser alt lysere ud nu, så udover at vi satser benhårdt på et Årstræf i 2022, så går vi igang med at kompencere Jer medlemmer med nogle gode 1 dags træf, rundt om i landsdelene.

Klubaftener bliver også startet op igen, vi satser på at starte Torsdag den 20-05-2021, men mere om datoer og tidspunkter på facebook og hjemmeside.

På den positive side, så er klubben i reel medlemstilgang, omend der altid bliver reguleret lidt på antallet, når vores kære Kasserer John Larsen, får sendt opkrævningerne ud til medlemmerne. Databasen siger 755 medlemmer, men som sagt så er der altid lidt frafald ved betalingstermin, men vi håber at kunne opretholde medlemstilgangen, det er ihvertfald bestyrelsens plan for 2021.

Mercedes-Benz sender i øjeblikket nye modeller ud i en lind strøm, specielt EQ og Hybrid modellerne er virkelig populære, så vi skal også til at vende os til tanken om denne type biler. Den nye S-klasse, det ypperste inden for Mercedes-Benz er også lanceret, og her kan vi med stolthed meddele, at klubben var med til at levere de to historiske biler til reklamefilmen, nemlig en W126 og en W140, hvilket Mercedes-Benz Danmark var meget taknemmelige for.

I vores sektioner, er der ny mand på W123 sektionen, nemlig Christian Præstrud, og vi er spændt på hvad det kan udvikle sig til, han er også ordstyrer på facebookgruppen Mercedes-benz W123 Danmark.

Og nu hvor der er åbnet yderligere op for forsamlinger i Covid-19 regi, så håber vi inderligt at I vil lave nogle dejlige køreture til Jeres klubkollegaer, og vi er som altid klar med assistance fra bestyrelsen. Personligt inviterer jeg til “Kør Til Køge Torv” den 28 maj fra 17 – 22, se annoncen i bladet.

Og så et lille suk igen, da vi stadig arbejder på at få normale tilstande hos Mercedes-Benz Classic Center. Problembarnet hedder Xentry (EPC) som virkelig har givet nogle udfordringer vedr. log-in, men det burde snart være på skinner igen.

Sidst, men ikke mindst, så ønsker hele bestyrelsen ALLE vore medlemmer en god forsommer, og vi glæder os til igen at samle Jer og vores elskede biler i det Danske landskab.

HUSK, Ingen klub uden aktive medlemmer.

Stjernehilsen
Steen Elkjær – Formand