FORMANDEN HAR ORDET

Formanden har ordet
Kilde: Sølvstjernen #122 2021

Kære medlem,

Tålmodighed er en dyd …., det må være overskriften på “Formanden har ordet” i årets første nummer af Sølvstjernen i 2021. Efter et turbulent efterår, og en meget stille vinter, så nærmer vi os foråret og forhåbentlig bedre tider. Vi har jo desværre, grundet restriktioner, måttet sætte mange aktiviteter i klubben på hold, men det skal ikke forhindre os i at planlægge det kommende år for klubben og dens medlemmer, da vi aner optimisme i horisonten.

Vores årstræf i 2020 blev aflyst, og bestyrelsen havde et håb om, at vi kunne gentage denne plan i 2021, men pga flere udfordringer, så måtte denne ide opgives. I Stedet er der nu nyt træfudvalg med John Larsen fra bestyrelsen som tovholder, og årstræf 2021 bliver på Rømø, nærmere herom i bladet. Og når vi taler om træf, så tøv endelig ikke med gode ideer, det kræver ikke altid så meget, og bestyrelsen er altid til tjeneste med økonomi, gode råd og vejledning, og det kræver ikke så meget at lave.

Vi skylder også en stor tak til Mercedes-Benz Classic Center (MBCC) i Stuttgart, som på trods af alle forhindringerne (Covid19) har formået at sende nye medlemskort, svare på henvendelser, sende Mercedes-Benz Classic Magazine, mm. Alt er gjort i mindre målestok, da de arbejder hjemmefra, men de kæmper, og har I udfordringer med de dele af vores hjemmeside som styres af MBCC, så kontakt mig endelig, så finder vi en løsning.
I de sidste uger skulle alle medlemmer også gerne have modtaget det nye klubkort fra MBCC, som gælder indtil 2022, og vi har sendt denne information ud til alle de autoriserede forhandlere som er tilknyttet rabatordningen på vores kort, så hvis I oplever udfordringer med rabatter mm. på kortene, så giv os endelig besked i bestyrelsen, så tager vi fat i det med det samme.

Som nævnt i sidste nummer af Sølvstjernen, så har bestyrelsen valgt at vores gruppe på Facebook kun er for information til Jer medlemmer fra klubben. dette skyldes at vi ser på grupper for andre klubber, at det lynhurtigt bliver en useriøs diskustions gruppe, hvilket vil tage meget tid at styre. Dog skal det positivt nævnes at vi samarbejder med en del seriøse grupper for danske Mercedes-Benz ejere, og de kan ses i den lille rubrik her i bladet under KLUBINFORMATION. Derudover sender vi nyhedsmails ud, så snart der er vigtige oplysninger, samt lægger dem op på hjemmesiden.

Vedr. Mercedes-Benz personbil og van produkterne, så ændrer udbuddet sig for alvor i disse tider, man satser i øjeblikket voldsomt på både modeller med Hybrid- og Eldrift. De lagde hårdt ud med EQC modellen, som kunne ses ved generalforsamlingen, og den nye EQA er lige kommet. Derudover er flagskibet over dem alle, den nye S-klasse også blevet lanceret. I den forbindelse får vi alle pressemeddelelser fra Mercedes-Benz Danmark, og vi vil som forsøg lægge disse nyheder ind under Stjerneglimt i vores klubblad og på hjemmesiden, hvor vi finder det relevant.

Jeg berørte også vores muligheder med sektioner i sidste blad, hvor vi måtte konstatere at Pagodesektionen (W113) er den eneste som fungerer. Vi håber I bestyrelsen at der er andre, der ønsker at tage ideen med en sektion til sig, det kunne bl.a. være W123 og W124 serierne, hvor vi ser en større tilgang af biler. dette ikke for at vi ikke skal lave en masse sammen i klubben, men nogen gange kan det være en fordel kun at tale om en serie, når man mødes, også socialt, og klublokalerne er naturligvis til rådighed.

Det skal nævnes, at vores arbejde i bestyrelsen med at udgive klubbens officielle historie nu er på skinner, og det første tillæg til Sølvstjernen med klubbens historie (1986 – 1989) er vedlagt dette blad. Vi håber at dette lille opslagsværk vil giver også nyere medlemmer en mulighed for at kende historien om denne dejlige klub for Mercedes-Benz.

Sidst, men ikke mindst, så ønsker hele bestyrelsen ALLE vore medlemmer et godt forår, og vi håber snart at kunne se Jer ude på de Danske veje i vores elskede biler.

HUSK, Ingen klub uden aktive medlemmer.

Stjerne hilsen
Steen Elkjær – Formand