FORMANDEN HAR ORDET

Formanden har ordet
Kilde: Sølvstjernen #134 2024.

Kære medlem,

Velkommen til 2024, som allerede nu tegner til et spændende år i Mercedes-Benz Klub Danmark. På trods af advarsler om global opvarmning, så sidder jeg her en kold dag i starten af februar og kan se hele byen dækket af sne og vinden piber i træerne, så det er helt klart garage vejr for mange af vores medlemmer. Men man får en dejlig varme indvendig, når man ser arrangementskalenderen tage mere og mere form, også med arrangementer i Jylland, som jo har været en af mine kæpheste i min tid som formand.

Klubbens store årstræf er som omtalt i sidste blad i Thy, nærmere betegnet Hanstholm og Thisted området, og det foreløbige program fra Erik Salomonsen er allerede sendt til bestyrelsen for godkendelse, og hotellet er bestilt, så det glæder vi os til at opleve. Det bliver rigtig godt og tilmelding bliver snart klar.

Derudover venter også i næste blad, og online indkaldelse til vores generalforsamling, som i år vil være i klublokalerne i Sorø på Sjælland, så tag det med i Jeres kalender, når indkaldelsen kommer.

I sidste beretning nævnte jeg, at vi ville prøve at lave nogle klubmøder i Sorø under vinteren, og jeg skal være den første til at beklage at det ikke er sket endnu, men personligt har jeg haft et stort arbejdspres, det kommer jo når man er i en succesfuld virksomhed, og derudover har der været lidt udfordringer i vores klubhus, da man bl.a. har skiftet leverandør i deres kantine, så det skal vi lige have på plads, men vi arbejder stadig på at lave nogle klubdage.

Bestyrelsen har lige afholdt bestyrelsesmøde, hvor vi fik lidt status på tingene, og samlet op på nogle små hængepartier. Mødeaktiviteten har ikke været så stor, netop fordi vi har en velfungerende bestyrelse, hvor vi forsøger at løse opgaverne løbende, så det hele bare glider nemmere i dagligdagen.

I slutningen af 2023 fik jeg et par henvendelser, fordi man kunne se en udgivelsesdato on-line for Mercedes-Benz Classic Magazin, men så efterfølgende havde konstateret at det ikke var landet i postkassen. Dette er ikke en fejl fra vores side, vi er meget nøje med bestillingen, da det før har været et problem, men det er simpelthen forsendelsestiden til Danmark som gør udslaget. Næste nummer er også bestilt til tiden og bekræftet, så det er kun forsendelsen som forsinker dette.

I år prøver vi også nogle tiltag i bestyrelsen for at tiltrække de unde mennesker, så følg med i den udvikling både på Facebook, hjemmeside mm. da vi jo skal holde klubben i topform, også med medlemmer.

Vedrørende rabatter hos forhandlerne, der er de for 2024 færdigforhandlet med leverandørerne, men vi oplever af og til at den afdeling af en forhandler man køber ind hos, ikke lige har forstået det, eller fået det oplyst fra hovedkontoret. Har I problemer med dette, så kontakt mig, da jeg så kan fremsende dokumentation om aftalen til Jer, så I får den rabat der er aftalt.

Sidst, men ikke mindst, skal jeg igen takke de medlemmer som nu begynder at røre på sig med aktiviteter i Jylland, og bestemt også de medlemmer som i forvejen er aktive med arrangementer i resten af landet. Det giver en dejlig aktiv klub, hvor man føler sig veltilpas.

HUSK, ingen klub uden aktive medlemmer.

Stjerne hilsen

Steen Elkjær
Formand