Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

FERIE SOM DENGANG

juli 2 til juli 4

Hilsen fra Mercedes-Benz klubben i Norge.

Hei alle sammen.

Akkurat som vi i Norge hadde våre høyfjellshotell der de mer velbeslåtte tilbrakte vinterferie og påske, noen ganger også sommerferien. Hadde danskene sine badehotell som særlig lå langs vesterhavet. Det er meg fortalt at badehotellene hadde sin storhetstid på 20 og 30 tallet. Det var naturlig nok en pause mellom 1940-1945 før de kom litt i gang igjen etter krigen og utover 50-tallet. Det hele døde etterhvert litt ut da også danskene fant andre spennende reisemål rundt om i verden.
Denne badehotell-settingen synes jeg det hadde vært gøy å gjenskape…
Jeg ønsker meg også at vi stiller med så gamle biler som mulig for å gjenskape denne settingen og stemningen.

Sven Olav Szallies
Norsk Mercedes-Benz klubben

Jeg vil gerne undersøge, om vi sammen med Mercedes-Benz klubben i Sverige kan samle en gruppe mennesker, der kunne være interesserede i at deltage i denne idé om en BADEHOTEL-ferie, inspireret af fortiden. Vi ønsker, at bilerne og vores påklædning afspejler den tidlige tid op til slutningen af ​​1960’erne.

Hotellet, der har sagt ja til ideen, er https://hotelstrandlyst.dk/. Hotellet har 30 værelser til rådighed, så det er en god idé at være hurtig :-)) Tidspunktet er i uge 27, 2024, med ankomst på tirsdag og afrejse på torsdag. Der er også mulighed for at købe ekstra dage efter aftale med hotellet.

Du kan booke dit ophold her: https://ophold.hotelstrandlyst.dk/shop/6-sommer-2024/43-strandlyst-ophold—som-i-gamle-dage-uge-27-2024-d2-47/

Hver deltager sørger selv for booking. På forhånd vil vi arrangere nogle passende aktiviteter for hver dag, men det er helt frivilligt at deltage. Beslutningen kan træffes under morgenmaden, når klokken har ringet.

Hvis du er en dygtig eller middelmådig pianist, er der også mulighed for at spille på det hvide flygel for vores fælles hygge. Vær med på en sjov rejse tilbage i tiden.

Vi ses!

PS: Send mig også information, når du har booket, så videregiver jeg det til Sven Olav, der har en fuld mailliste. Du kan også ringe gerne til mig på mobil 40 34 11 89 eller kontakte mig via e-mail på post@folmersauto.dk.

Folmer Larsen
Mobil: 40 34 11 89

Mercedes-Benz Klub Danmark

Detaljer

Start:
juli 2
Slut:
juli 4