Veteransektionen

Vi er nogle stykker som har ment at der burde gøres noget for klubbens ældste. Her tænkes ikke på nedsat kontingent til pensionisterne – det kan komme senere. Nej her tænkes på de ældste biler i klubben.

1000x295_Armatur

 

Derfor har vi taget initiativ til at oprette en ny sektion i klubben: ”Veteransektionen”

Sektionen henvender sig til ejere og interesserede af Daimler, Mercedes, Benz og Mercedes-Benz køretøjer fra 1886 og frem til halvtresserne hvor de sidste biler med chassisramme blev produceret. De nyeste bilmodeller er således 170 – 220 – 300 samt 300 S. (W136, W191, W187, W188).

Sektionen ser det som sin opgave at:

Registrere veteranbiler i Danmark indenfor og udenfor Mercedes-Benz Klub Danmark. Finde frem til bilerne og fortælle ejerne at vi eksisterer.

Skabe et netværk hvor det er muligt for ejerne og interesserede at kommunikere.

Oprette en vidensbase hvor der kan lagres information om de gamle biler (f.eks om reservedele og teknisk/historisk information) og hvor den på en let tilgængelig måde kan stilles til rådighed for sektionens interesserede. Udveksle information med udenlandske klubber med samme interesseområde. På klubbens hjemmeside er oprettet et nyt faneblad under menuen ”Forum” hvor veteranbilfolket indtil videre kan kommunikere.

Ønskes yderligere oplysninger er man velkommen til at skrive til kontaktpersonerne for sektionen

Kontaktperson for veteransektionen:

Heini Svendsen
Tlf.: 20 25 05 23
Mail: heini@duldus.dk