Rabataftale Gørløse Autoimport

Kære medlemmer af Mercedes-Benz klub Danmark – Rabataftale Gørløse Autoimport.

Som I forhåbentlig ved, så arbejder bestyrelsen trofast videre for medlemmerne, Covid-19 eller ej.

Vi har erfaret at der på et tidspunkt er indgået en rabataftale med Gørløse Autoimport, men vi har i bestyrelsen aldrig set denne formaliseret.
Derfor har jeg aftalt med Nick Osholm hos Gørløse Autoimport, at vi “genstarter” denne aftale på ny. De få medlemmer der er med på den gamle aftale, skal forny deres log-in til deres side hos Gørløse Autoimport. Vi beder medlemmerne bære over med dette. Det skal her pointeres, at log-in i den nye aftale, SKAL være det nummer som findes på klubkortet (ClubCard ID som stater med DAN……), dette sådan at vi sammen med Gørløse Autoimport kan kontrollere at det kun er klubbens medlemmer der får denne rabat fordel.

Fremgangsmåde som følger:

Brug dette link til at komme på hjemmesiden: http://autoimport.dk/login

Derefter starter I med at lave et “hoved log-in” til Mercedes-Benz Klub Danmarks sektion hos Gørløse Autoimport.

Email: rabat@mercedesklub.dk
Kode: mercedes

Herefter kommer I til klubbens hovedside hos Gørløse Auto, hvor I opretter jeres konto (for dem der i forvejen har konto, skal log-in bare rettes, da det gamle log-in nu er nulstillet).
HUSK AT DET NYE LOG-IN SKAL VÆRE JERES CLUB CARD ID !. (Vi bruger medlemskort nummer, fordi vi ønsker at begrænse misbrug fra udefra kommende, som ikke er medlem af MBKD !)

Herefter er det muligt for at logge direkte ind på Jeres profil i fremtiden, og opnå de rabatter som vi har forhandlet os frem til med Gørløse Autoimport.

Ved spørgsmål, kontakt venligst:
Steen Elkjær på mail steenelkjaer@mercedesklub.dk eller mobil +45 28 18 98 10

God fornøjelse.

Bestyrelsen i Mercedes-Benz Klub Danmark