Efterlysning!

Jeg er ny Mercedes Benz SL ejer/kører (R230, SL500 2008 faceliftet), efter siden 1996 at have ejet forskellige W124 modeller. 300D, 300D turbo, E500 limited.
 
Nu er drømmebilen i hus og drømmen er at samle alle SL modeller inclusive faceliftninger, i alt 13 biler, 14 hvis den nye SL når at komme før begivenheden, til begivenheden.
 
Begivenheden er ”Ringkøbing løbet”. Et veteranbilløb der har eksisteret i 52 år, og altid i sidste weekend i juli. Her deltager op mod 150 klassisk/veteranbiler samt og nogle få lastbiler, motorcykler og knallerter eventuelt.
 
Nu er undertegnedes idè, at hele SL modelrækken deltager i løbet, og starter naturligvis med, ikonet over dem alle ”Mågevinge” forrest og bagerst nyeste model.
 
Jeg HAR fundet 11 modeller og mangler nu følgende 2 modeller:
W198, 300SL, Roadster hardtop, 1957-1963 samt R231, SL, 2012-2016.
 
Motorstørrelse og udstyrsniveau er uden betydning.
I et corona år hvor alle har ”husarrest” er her en enestående chance for at vise din flotte SL frem i grønne og festlige omgivelser.
 
Prøv at søge ”Ringkøbing løbet” frem på Google og læs mere om arrangementet.
 
Har du en af ovennævnte modeller eller kender du en der har, hører jeg meget gerne om det.
 
Med venlig hilsen
 
Christian Holm Nielsen
Jagtvej 10, Gammelsogn
6950 Ringkøbing
Tlf.: 40189836
Mail: glsogn@mail.dk
 

Nyt klubkort

Nye klubkort på vej til medlemmer af MBKD 😀
Kort er gældende for 2021-2022.
Der udsendes over 60.000 kort. Så det ikke sikkert, dit klubkort rammer postkassen i denne uge. Skulle du mod forventning ikke modtage kortet ultimo januar, kontakt ikke Mercedes-Benz i Tyskland, kontakt klubben i DK.
Læs mere om fordele ved kortet her.

Klubaften aflyst!

Vi bliver nødt til at aflyse vores klubaften på torsdag den 07.01.2021 pga (Covid 19)

Vi åbner først op for klubaften igen når alt er mere normalt.
Der bliver udsendt en nyhedsmail når vi åbner igen.

MVH. John Larsen

Glædelig jul og godt nytår

Kære medlemmer

I ønskes en glædelig jul samt godt nytår.
Tak for 2020. Håber vi ses meget mere i 2021.

Duftkerzen von Mercedes-Benz in “Cherry Blossom” und “Leather Woods” Note. Runde Glasgefäße sind doppelt schwarz lackiert. Quadratische Rahmen in Metallic Farben heben die Duftnote und den Mercedes-Benz Schriftzug hervor. Verschlossen werden die Duftkerzen mit einem silbernen, mit dem Stern geprägten Deckel.
Scented candles from Mercedes-Benz in “Cherry Blossom” and “Leather Woods” note. Round glass vessels are double black lacquered. Square frames in metallic colours emphasise the scent and the Mercedes-Benz lettering. The scented candles are closed with a silver lid embossed with the Mercedes star.

Klubaften fuld booket.

Klubaften torsdag den 10.12.2020, er nu fuld booket.
Så holder vi igen klubaften, den 07.01.2021.
Der ville være mulighed for at bestille luxus smørrebrød til kr. 35.- pr. stk.
Tilmelding til John Larsen på mail jlarsen@mercedesklub.dk med medlemsnr. og navn samt antal stk. smørrebrød.
Tilmelding, snarest muligt.
 
MVH. Bestyrelsen

Referat fra Generalforsamlingen 2020

Klik her!

Sommertræf 2021

Sommertræf 2021

Vi mangler lokale medlemmer til vores træfudvalg 2021.

Hvis du sidder derude og tænker at her i mit område kan man jo lave en fantastisk køretur til vores pointløb om lørdagen så ring eller skriv til os.

Lad os tage en snak om det kunne lade sig gøre, og meget gerne hvis man samlede et lille hold med 1 eller 2 medlemmer mere, som kan hjælpe med at lave pointløb, samt de praktiske opgaver som ville være under træffet.

Vi er så et hold i bestyrelsen, som ville hjælpe træfudvalget med alt det administrative, som hotelaftaler, skilte, tilmeldinger, betalinger, sponsor og hvad der ellers måtte være.

Så kom bare frit frem, det er slet ikke så farlig, når bare vi hjælper hinanden.

Vi er helt åben, overfor hvor i landet træffet afholdes.

Spørgsmål rettes til John Larsen

Tlf.: 20147292 Mail: jlarsen@mercedesklub.dk

Klubaften Sorø 05.11.2020

Efter indvielsen af vore nye klublokaler i forbindelse med generalforsamlingen, var det tid til første klubaften i vores nye domicil. Der var tilmeldt 6 medlemmer, det kunne godt have været flere, men alt har jo en start.

Vi ankom kl. 18:00 og hyggesnakkede lidt i lokalerne, inden vi (bestilles forud ved tilmelding) alle satte os i kantinen og fik 3 x smørrebrød og en fortsat hyggesnak. Efter maden gik vi igen ned i vore dejlige klublokaler og snakken gik lystigt indtil sidst på aftenen.

SÅ er du til lidt Mercedes-Benz sladder, så tilmeld dig hos John Larsen, så ses vi forhåbentlig ved næste arrangement den 10-12-2020 kl. 18:00 i Energiens Hus i Sorø.

Tilmelding: jlarsen@mercedesklub.dk

Med venlig hilsen
Steen Elkjær – Formand
Mercedes-Benz Klub Danmark
Mobil +45 2818 9810

Sølvstjernen nr. 121. Efterår 2020

På vej ud til medlemmer af MBKD.

Sølvstjernen nr. 121. Efterår 2020.

MBKD medlemsbladet lander snart i jeres postkasse.
I dette nummer af Sølvstjernen kan du glæde dig til at læse bl.a. om:
• Klub aktiviteter i “Landet rundt”. Omtale af Gavnø og mini Sen-Sommertræf
• Referat fra Generalforsamlingen samt indvielse af MBKD nye klublokaler og arkivsamling i Sorø.
• Bladet har tema om “Den vigtigste Mercedes” Ponton – modellen 180 / 190 / 220. Type 120/121.
• I Medlemsbilen får I “Historien om Amtsvejmanden – der købte en ny Mercedes-Benz” og om hans 190b Ponton W121 fra 1957.
• Du kan også læse om Dansk 180’er hyrevogn.
• En eventyrlige Automobil rejse tværs over Afrika med et specialbygget køretøj fra Gaggenau. Turen var planlagt til at tage 6 måneder, i stedet tog den 2 år.

og meget andet….

7 x Verdensmester

Erstatnings træf 2020

Kære Medlemmer

Covid19 spøger stadig, og den fik da også sat en lille kæp i hjulet på vores træf, idet at Hessel A/S i dag meddelte, at der var truffet en koncern beslutning om, ikke at have nogle former for arrangementer resten af 2020, og det gælder både gæster, kunder og medarbejdere. MEN vi giver ikke op i MBKD, et lille bump på vejen skal ikke stoppe os, for med sund fornuft, lidt omtanke og glæden ved vores biler, så skal vi nok få en god dag alligevel.

Derfor starter træffet på p-pladsen ved Industrimuseet, hvor vi udleverer billetter til alle (lille klistermærke som skal bæres synligt), og så er der fra 11:00 stadig besøg på museet. Man har på museet taget alle de forholdsregler som der kræves, men det er naturligvis op til Jer at drage omsorg for god afstand mm.

Efter dette besøg køres som planlagt til Scandic Bygholm Parkhotel for frokost, og her er I delt i to hold, som nyder frokostbuffet i hvert sit lokale (HUSK mundbind, når I færdes på hotellet).

Herefter stadig køretur som aftalt (kort vedhæftet), og her vil vi gerne have at I kører afsted i hold af 8 biler, og I bedes venligst hjælpe hinanden, men skulle det gå galt undervejs, så har I både fået kort og adresser i denne mail.

Program:
(UDGÅR – 09:30 – 10:45 Hessel A/S, Vejlevej 146, 8700 Horsens
– Her er Hessel vært ved en let gang morgenmad, og lidt tiltrængt dækspark. UDGÅR)

10:45 NY mødetid på Industrimuseets P-plads, Gasvej 17, 8700 Horsens.

11:00 – 12:45 Vi besøger Danmarks Industrimuseum, Gasvej 17, 8700 Horsens
– Oplev hvordan Danmark gik fra Landbrug til Industrination.

13:00 – 14:30 Bygholm Parkhotel, Schüttesvej 6, 8700 Horsens
– Her nydes en stor frokostbuffet inkl. 1 x drikkevarer.

14:30 – 16:00 Køretur i den skønne egn omkring Horsens og Juelsminde
– Ruteplan bliver udleveret til alle, så vi kan nyde turen.

16:00 – 17:00 Kaffe og kage i nærheden af Juelsminde Hallens Cafeteria.

ALT information er også udsendt på direkte mail, har I ikke modtaget denne, så kontakt mig venligst på steenelkjaer@mercedesklub.dk

Med venlig hilsen

Steen Elkjær – Formand – Træfarrangør
Mobil: +45 2818 9810

Klubaften i MBKD

Klubaften den 5. november 2020 kl. 18:00 – 22:00.

Så er vi på plads i klubbens nye lokaler i Sorø hvor vi den første torsdag i måneden afholder klubaften.
Denne først klubaften har vi ikke noget tema men vi har vores store arkiv med Danmarks største samling af blade-bøger instruktionsbøger om Mercedes.

Kom og find det du søger eller bare få en god Mercedes snak.

Der ville være mulighed for at købe 3 stykker smørrebrød for kr. 35.-
Hvis man ønsker at købe smørrebrød så sende en mail til jlarsen@mercedesklub.dk
Man afregner på aften med kontanter. Bestilling senest den 1. november 2020.

Klubben er vært for te-kaffe-øl-vand

Vi ses på Energivej 3, 4180 Sorø.

MVH. Bestyrelsen

Billeder fra Generalforsamlingen 2020

Billeder: Erik Ringkjøbing

Bilmesse & Brugtmarked er AFLYST!  

Det sidste stykke tid har det været det helt store spørgsmål, om vi kan afholde Bilmesse & Brugtmarked den 17. – 18. oktober og ikke mindst under hvilke forhold, både fra publikum, udstillere og i særdeleshed fra os der står bag. Det tager selvfølgelig udgangspunkt i Coronavirusen, som vi og resten af verden netop plages af, og som myndighederne tager deres forholdsregler for at undgå smittespredningen mest muligt. Derfor ser vi hele tiden at retningslinjerne ændres og der indføres nye/skærpede tiltag.

Det er heller ikke nogen hemmelighed at en del af både vore udstillere og besøgendes gennemsnitsalder, den ligger højt og med folk i risikogruppen, med firmaer/arbejde hvor smitte kan være en stor fare, ikke kun på helbred, men lige så meget på virksomhed/ arbejde. Med tanke på det og den store usikkerhed for hvordan situationen ser ud i ugen op til, har vi besluttet, at udvise rettidig omhu og aflyser dermed efterårets Bilmesse & Brugtmarked der ellers skulle have været afholdt i weekenden den 17.-18. oktober og have markeret vores 25 års jubilæum i Fredericia Messecenter.

Det var ikke lige den situation vi havde forventet at stå i, for blot et år siden, da vi begyndte at tænke på forberedelserne til vores jubilæum, ja vi havde slet ikke i vores vildeste fantasi kunne tænke os til dette scenarie og vi føler ikke at vi vil kunne levere det som Bilmesse & Brugtmarked er kendt for, nemlig at det er stedet hvor køber og sælger mødes, hvis vi knap må kigge hinanden i øjnene, eller give håndslag efter en god handel.

Vi ønsker alle en rigtig god vinter og ser frem til at vi igen kan mødes når hele situationen forhåbentligt er mere under kontrol, og vi har nogle klare retningslinjer der ikke skifter fra uge til uge, og ikke mindst som man kan forholde sig til.

På gensyn igen til næste år!

Gavnø Classic Autojumble 2020

Mercedes-Benz klub Danmark inviterede igen i år, til den 32. udgave af Gavnø Classic Autojumble og Concours de charme.
Klubben mødte nye og nuværende medlemmer i slotsparken. Vejret var fantastisk og medlemmerne havde en dejlig dag. Tak for fremmøde.

Tak til Erik Ringkjøbing for link til billeder.
Har du billeder, som du mener kunne pynte på vores webside, kontakt mig venligst webmaster@metcedesklub.dk

HUSK TILMELDINGSFRIST!

HUSK sidste tilmeldingsfrist til turen før generalforsamlingen samt tilmelding til frokosten før generalforsamlingen.
TILMELDINGSFRIST DEN 29.08.2020! til Kasserer John Larsen E-mail: jlarsen@mercedesklub.dk

Mere info. i bladet og web siden.

MVH. Kasserer John Larsen

Gavnø Classic Autojumble 2020

Gavnø Classic Autojumble 2020

Husk sidste frist for tilmelding den 24.08.2020

VIGTIG INFO:

Da covid-19 stadigvæk raser så er vi nød til at lave lidt om på arrangementet.

Klubben plejere at servere rundstykker  og kaffe samt have borde og stole klar.

Det er der ikke i år da vi skal holde afstand så i må selv have forplejning med og bord og stole hvis i ville side.

På den måde kan vi sprede medlemmerne ud over hele vores plads og dermed holde afstand.

Vi ses på Gavnø den 6 september 2020

MVH. John & Linda Larsen

Regnskab 2019 / 2020

Læs mere her

Sølvstjernen nr. 120. Sommeren 2020. 

MBKD medlemsbladet lander snart i jeres postkasse, nærmere anden uge her i august.

I dette nummer af Sølvstjernen kan du glæde dig til at læse:

  • Kalenderen bringer nyt om kommende Klub aktiviteter og arrangementer landet rundt. Bl.a. For-tur / Generalforsamlingen.
  • Bladet har tema om E-Klassen W210: “Se W210 med nye øjne”  Modellen der i år kan fejrer 25 års jubilæum.
  • I Medlemsbilen får I “En sælgers historie” og om hans W210 E55 – AMG fra 2002. 
  • Du kan også læse om hvordan Felix Wankel lagde en af de få C111 Wankel motorer i sin egen Mercedes-Benz 350 SL R107.
  • Sidste del om Rekordjægerne 5. Del: 1939 – W154 ny rekord på offentlig motorvej og baggrunden om hvorfor T80 aldrig kom ud at køre!   

og meget andet….