Om os

Mercedes-Benz Klub Danmark

Mercedes-Benz Klub Danmark blev stiftet i 1986 af en gruppe Mercedes-Benz ejere. Klubbens formål er at fremme interessen for og bevaringen at ældre og specielle modeller. Klubben er i dag en af de 80 officielle Mercedes-Benz klubber i verden med mere en 100.000 medlemmer. I Danmark er der ca. 700 medlemmer og sammen har de over 1200 biler.

Møder, træf og meget andet

En’ gang årligt, arrangerer klubben sit store sommertræf med bl.a. køretur, stumpemarked, fællesspisning og socialt samvær, blandt de fantastiske Mercedes-Benz biler. Disse sommertræf afholdes på skift i Jylland, Fyn og Sjælland. Der afholdes aktiviteter som foredrag, virksomhedsbesøg og køreture i alle dele af landet. Lavet af vores medlemmer I klubben er der Sektionsmøder for dem der interesserer sig, for en bestemt Mercedes-Benz model, så som Pagode, Ponton, veteran og andre. Der arrangeres besøg på kulturelle steder og virksomheds besøg i ind – og udland, samt nogle fantastiske køreture i vores dejlige og flotte Danmark, arrangeret af vores medlemmer.

Klubblad

Fire gange om året, modtager alle medlemmer klubbens medlemsblad, Sølvstjernen som indeholder artikler om Mercedes-Benz, medlemmers oplevelser med deres Mercedes-Benz biler og om klubbens øvrige aktiviteter.

Klubbens hjemmeside

Klubben har sin egen hjemmeside, med fantastisk mange sider med info om klubbens aktiviteter, link til søsterklubber, køb og salg, klubbladet på nettet, videoklip fra tidligere træf. Ja alt hvad klubben rummer, og vi hører gerne fra medlemmer om nye tiltag, så siden konstant udvikler sig.

Klubkort

Som medlem af Mercedes-Benz Klub Danmark modtager du et klubkort.
Med dette klubkort kan du opnå forskellige rabatter på, reservedele, hoteller og museer, samt rabat i Mercedes-Benz officielle klub shop, med over 1400 originale merchandise, bl.a. skala modeller, ure, tøj, mm.

Anerkendt af. Mercedes-Benz Brand Clubs.

Læs mere om os i menuen til venstre.