Velkommen til Mercedes-Benz Klub Danmark

Mercedes-Benz mærket har samlet mennesker om sig siden dag et, fra bilens oprindelse i 1886. I Danmark startede en gruppe entusiaster i 1986 en Klub, hvor formålet er sammenholdet om mærket, det sociale at være sammen om at bevare og udbrede interessen for ældre og specielle modeller, det er i dag blevet til at der er ca. 700 medlemmer, med modeller fra 1930 til de nyeste modeller, og langt over 1200 biler.

 

Alle er velkommen.
Gruppen blev stiftet af en gruppe Mercedes-ejere, men det er slet ikke et krav, at du har en Mercedes-Benz. Vores
formål er at fremme interessen for alle bilerne fra det over 100 år gamle og hæderkronede tyske bilmærke og alt fra
cabrioleter til erhvervskøretøjer. Du er meget velkommen i klubben, så længe du blot deler fascinationen af det, vi
mener er verdens smukkeste bilmærke.

SOMMERTRÆF 2023 FOTO: Emil Heidtmann Krull.

Vi er i dag en del af et internationalt netværk af ligesindede klubber, som ligesom os arrangere forskellige event og mødes på tværs af landegrænser, til stor glæde for vores medlemmer. I Danmark er vi samlet om en fælles hjemmeside med nyheder. En kalender med vores mange aktiviteter og udveksling af erfaringer, køb, salg og meget andet interessant, Klubben har også et fantastisk klubblad i A4 format som kommer 4 gange om året.
En’ gang årligt, arrangerer klubben sit store sommertræf med bl.a. køretur, stumpemarked, fællesspisning og socialt samvær, blandt de fantastiske Mercedes-Benz biler. Disse sommertræf afholdes på skift i Jylland, Fyn og Sjælland. Der afholdes aktiviteter som foredrag, virksomhedsbesøg og køreture i alle dele af landet. Lavet af vores medlemmer I klubben er der Sektionsmøder for dem der interesserer sig, for en bestemt Mercedes-Benz model, så som Pagode, Ponton, veteran og andre. Der arrangeres besøg på kulturelle steder og virksomhedsbesøg i ind – og udland, samt nogle fantastiske køreture i vores dejlige og flotte Danmark, arrangeret af vores medlemmer.

Fire gange om året, modtager alle medlemmer klubbens medlemsblad, Sølvstjernen som indeholder artikler om Mercedes-Benz, medlemmers oplevelser med deres Mercedes-Benz biler og om klubbens øvrige aktiviteter.

Som medlem af Mercedes-Benz Klub Danmark modtager du et klubkort.
Med dette klubkort kan du opnå forskellige rabatter på, reservedele, hoteller og museer, samt rabat i Mercedes-Benz officielle klub shop, med over 1400 originale merchandise, bl.a. skalamodeller, ure, tøj, mm.
Udover et stærkt fællesskab med aktiviteter, klubaftener og virksomhedsbesøg plus et forum, hvor du kan få svar
på alle tænkelige spørgsmål (kræver tilmelding) Plus du får op til 25 % rabat hos autoriserede Mercedes-Benz forhandlere over hele landet.

Vi glæder os altid til nye medlemmer.

Velkommen i Mercedes-Benz Klub Danmark.

Læs siden “Nyheder” for at få den seneste information.

INDMELDELSE I MERCEDES-BENZ KLUB DANMARK KLIK HER